Inclou el teu negoci

El comerç local també pot ser online!
Des de la Fundació Bit hem creat un mapa dels negocis de les Illes Balears que operen a través d'Internet i ofereixen servei a domicili.
Forma'n part!
Emplena aquest formulari i fes-te visible al mapa!

REQUISITS PER SORTIR AL MAPA:
1. Tenir la seu fiscal a les Illes Balears.
2. Fer enviaments o oferir servei a domicili.
3. Tenir presència a Internet, on rebre les comandes. Per ex. tenir alguna aplicació de missatgeria (ex. WhatsApp), xarxa social (ex. Facebook) o web on fer la comanda.

Si teniu algun dubte, suggerència o si voleu afegir alguna imatge (si és possible de 600 x 600 px en JPG) al vostre perfil (logo, catàleg, etc), us podeu adreçar a digitalitzacio@fundaciobit.org.

INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES: RESPONSABLE: FUNDACIÓ BALEAR D’INNOVACIÓ I TECNOLOGIA Delegat de protecció de dades: Contacte: protecmirlegal@protecmir.com. www.protecmir.com.  FINALITAT: Prestació d'un servei. Compliment de les obligacions legals aplicables. Gestionar l'enviament d'informació de les nostres activitats. LEGITIMACIÓ: Prestació d'un servei, consentiment de l'interessat i compliment d'una obligació legal. DESTINATARIS: No se cediran dades a tercers, excepte obligació legal . Així mateix les seves dades poden ser cedits a tercers, quan aquesta cessió resulti necessària per a prestar el servei contractat. Les seves dades també poden ser cedits a l'Administració pública competent per a complir amb les obligacions legals aplicables. No hi ha previsió de transferència de dades a tercers països. DRETS: Vostè té dret a accedir, rectificar i suprimir dades, així com s'explica en la informació addicional. INFORMACIÓ ADDICIONAL: Pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades en la nostra pàgina web: WWW.FUNDACIOBIT.ORG o sol·licitar aquesta informació addicional en el correu electrònic: lopd@fundaciobit.org.

El formulari s'ha enviat correctament. Les seves dades seran revisades i si es compleixen els requisits, el seu negoci es donarà d'alta a la web i al mapa. En cas contrari, els contactarem. Gràcies!

Gràcies!

Vaja! El formulari no s'ha pogut enviar :(
Si vols, ens pots contactar a cibersocietat@fundaciobit.org per informar del problema.