Inclou el teu negoci

El comerç local també pot ser online!
Des de la Fundació Bit hem creat un mapa dels negocis de les Illes Balears que operen a través d'Internet i ofereixen servei a domicili.
Forma'n part!
Emplena aquest formulari i fes-te visible al mapa!

REQUISITS PER SORTIR AL MAPA:
1. Tenir la seu fiscal a les Illes Balears.
2. Fer enviaments o oferir servei a domicili.
3. Tenir presència a Internet, on rebre les comandes. Per ex. tenir alguna aplicació de missatgeria (ex. WhatsApp), xarxa social (ex. Facebook) o web on fer la comanda.

Si teniu algun dubte, suggerència o si voleu afegir alguna imatge (si és possible de 600 x 600 px en JPG) al vostre perfil (logo, catàleg, etc), us podeu adreçar a digitalitzacio@fundaciobit.org.

AVÍS LEGAL:
De conformitat amb el que disposa en la normativa vigent sobre la protecció de dades personals i en el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (GDPR), les vostres dades personals i la vostra adreça de correu electrònic seran tractades per la Fundació Balear d’Innovació i Tecnologia.
Finalitat: enviament de comunicacions sobre els nostres serveis.
Conservació: mentre existeixi un interès mutu per al seu manteniment, en funció dels terminis legals.
Legitimació: consentiment de l’interessat l’execució d’un contracte.
Destinataris: les dades de contacte no seran comunicades a tercers, excepte per obligació legal.
Us informam que podeu exercir els drets d'accés, rectificació i supressió de les vostres dades, així com els de limitació, portabilitat i oposició al seu tractament enviant un correu electrònic a digitalitzacio@fundaciobit.org o enviant notificació escrita a Fundació Balear d'Innovació i Tecnologia. Ctra. Valldemossa, Km. 7,4. Centre Empresarial Son Espanyol C/ Laura Bassi 07121 (Parc Bit) – Palma.

El formulari s'ha enviat correctament. Les seves dades seran revisades i si es compleixen els requisits, el seu negoci es donarà d'alta a la web i al mapa. En cas contrari, els contactarem. Gràcies!

Gràcies!

Vaja! El formulari no s'ha pogut enviar :(
Si vols, ens pots contactar a cibersocietat@fundaciobit.org per informar del problema.